Ben jij nog op zoek naar de perfecte bedrijfswagen voor jouw onderneming? Dan is het belangrijk om een aantal dingen in je achterhoofd te houden. Bij de zoektocht zijn onder andere het budget, je doeleinde en het contract dat je wilt afsluiten zeer belangrijk.

Hoe bepaal je het budget?

Allereerst is het belangrijk om je budget te bepalen. Houd er rekening mee dat een bedrijfswagen kopen een hele investering kan zijn en of je bereid bent om deze investering nu te maken. Daarnaast zorgt zo’n investering ervoor dat je minder geld overhoudt voor je onderneming zelf. Denk er dus goed over na en koop alleen een bedrijfswagen wanneer je hier de financiële ruimte voor hebt. Wanneer je gaat voor een realistisch budget, kun je je filters hier vaak op instellen en zo krijg je gelijk te zien wat de mogelijkheden zijn voor jou. Wil je een bedrijfswagen kopen, maar ligt je budget een stuk lager? Dan kun je altijd nog voor een tweedehandswagen gaan! Deze zijn vaak nog in goede staat en worden daarnaast in de meeste gevallen zorgvuldig gecontroleerd voordat ze bij een nieuwe eigenaar terecht komen. Wil je dat dit ook het geval is bij jou? Ga dan vooral voor een erkend verkoopbedrijf en lees altijd eerst de reviews van klanten.

Ga voor financial leasen

Ben jij een startende ondernemer en kun je het je niet veroorloven om direct zo’n investering te doen, maar heb je wel een bedrijfswagen nodig om aan de slag te kunnen? Dan is het altijd nog mogelijk om je bedrijfswagen te leasen. Zelf bepaal je vaak voor welke periode je gaat en welk contract je afsluit. Zo is er altijd wel een optie die binnen je budget valt. Ook geniet je van veel fiscale voordelen aangezien je de economisch eigenaar van de wagen bent. Ga bijvoorbeeld voor een Mercedes Benz Vito. Dit is een zeer populaire kleinere bedrijfswagen. Hij straalt klasse uit en is daarnaast ook nog een lekker praktisch. Voor een kleinere wagen heeft hij zeer veel laadruimte beschikbaar. Ook kun je kiezen voor een Mercedes Benz Sprinter. Ervaar zelf het hoge comfort dat deze wagen met zich meebrengt!

Bedrijfswagen professioneel laten inrichten voordelen

Wil je optimaal gebruik kunnen maken van jouw bedrijfswagen? Dan kun je hem door een professioneel bedrijf laten inrichten. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de laadruimte, heb je veel efficiëntievoordelen als eigenaar en ligt al je materiaal te allen tijde veilig opgeborgen. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van de beste lichtgewicht materialen waardoor dit minder druk legt op het brandstofverbruik en zorgt voor een algehele langere levensduur van je bedrijfswagen!   

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie