Bij de inrichting van je huis of kantoor komt heel veel kijken. Het begint met de grote zaken zoals de vloer en het behang en natuurlijk het schilderwerk. Ook over de grotere meubels moet je al snel beslissen. Heb je daar de belangrijkste keuzes voor gemaakt dan volgen de details en het zijn juist de details die het hem doen. Zij kunnen jouw woning tot een echt thuis maken. Of je kantoor veranderen in een plek waar je je prettig voelt en waar je productief kunt zijn. De sfeer van een huis of werkplek heeft veel invloed op hoe iemand zich voelt. Ga maar na, in een kille, kale ruimte voel je je waarschijnlijk slecht op je gemak. Terwijl je in een ruimte waar mooie planten staan, schilderijen hangen en wat andere snuisterijen zijn te bewonderen je snel thuis voelt. Een van de details waar je het verschil mee kunt maken in een ruimte is het vloerkleed. Een mooi rond vloerkleed op maat kan het verschil echt maken en het valt op.

Rond vloerkleed

Ja, je leest het goed, een mooi rond vloerkleed. Bij vloerkleden denk je natuurlijk vooral aan vierkante exemplaren en natuurlijk, daar kun je ook heel veel mee, maar in een zakelijk kantoor of in een gezellige woonkamer kan juist een rond tapijt een heel leuk detail aanbrengen. Zeker in een kantoor kan een rond vloerkleed de rechte lijnen doorbreken en geeft het de ruimte wat speelsheid mee. Als je in een kantoor voor een vloerkleed kiest, moet dit natuurlijk van uitstekende kwaliteit zijn. Je kantoor is vaak een visitekaartje en je klanten moeten zich daar op hun gemak voelen. Bovendien wordt een kleed in een kantoor veel belopen dus het is belangrijk dat het tegen een stootje kan. En natuurlijk moet het een beetje passen bij het interieur.

Kleden in alle kleuren

Een rond vloerkleed zand is bijvoorbeeld een mooie kleur. De aardse tinten van deze kleur geven de ruimte warmte. Maar je kan ook voor een okerkleurig tapijt gaan. Oker geeft positieve energie, het is een kleur waar mensen vrolijk van worden. En dat zorgt natuurlijk weer voor meer productiviteit. Welke kleur je ook kiest, een rond vloerkleed is een mooi element in de ruimte die je wil inrichten. Je zult zien dat je veel keuze hebt in kleur en in maten. Zo vindt je altijd een vloerkleed dat bij jouw ruimte past.

 

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie