Een alarmsysteem wordt ingezet om te beschermen wat je dierbaar is. Ze worden zodanig geïnstalleerd dat het bij jouw woonsituatie en behoeften past. Het is belangrijk om de juiste positionering van de alarmen te bepalen. Waar komt wat te hangen? Het is niet alleen de bedoeling dat er geen valse alarmmeldingen binnekomen, maar ook met name voor technische verificatie en het inzetten van de alarmopvolging. Daarnaast wordt het systeem geconfigureerd. Het onderhoud is vaak goed zelf te doen. Een batterij vervangen kan gemakkelijk zelf, zodat je niet iemand speciaal hoeft te laten komen, wat extra kosten met zich meebrengt. Tot slot is er 24/7 ondersteuning je krijgt life-time support om problemen snel te verhelpen.  

Draadloos en efficiënt

De alarmsystemen zijn allemaal gecertificeerd en er zijn zoveel soort alarmen dat ieder installatie maatwerk is. Het Credex alarm systems biedt geavanceerde criminaliteitspreventie en veiligheid, maar ook verbeterde-risico-klassen-indeling. De alarmsystemen kunnen voor zowel huizen als bedrijfspanden worden ingezet. Een draadloos alarmsysteem betekent een einde aan lange kabels door je woning of kantoor, wat ingrijpende werkzaamheden bij montage overbodig maakt. Een draadloos alarmsysteem maakt het verhuizen ook een stuk makkelijker.

Verschillende soorten alarmsystemen

De meest populaire alarmsystemen zijn de Jablotron, DSC Powerseries, Ajax alarmsysteem, Mobeye Mobiel GSM alarm, Mistgeneratoren en de Notifier Brandalarm. Zorg er voor dat de projectering onder risicoklasse conforme verificatie bestaat. Bekijk een goede voorlichting over de bouwkundige- en de reactie- beveiligingsmaatregelen. Er ligt een hoge eis bij de verzekering, waardoor het zo ingewikkeld is. De Jablotron 100 is een uitstekende keus voor het beveiligen van je huis of kantoor. Het is een gecertificeerd alarmsysteem dat jouw veiligheid op een effectieve wijze verhoogt. Je kan hierbij een stil paniekalarm af laten gaan en om hulp vragen. Met een toegangscode kun je alle alarmen beheren.

Draadloze alarmsystemen zijn niet minder betrouwbaar dan een bedrade alarmsysteem. Je zou dit denken, omdat de radiogolven van een draadloos systeem geblokkeerd zouden kunnen worden. Of omdat een draadloos systeem makkelijk te hacken is. Gelukkig is dit niet het geval. De technologie heeft bewezen dat het een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt en de hedendaagse draadloze alarmsystemen kwaliteitsvol zijn en zeer moeilijk te saboteren zijn. Het alarm voert zelf permanente zelfcontrole uit. Daarbij monitort het continu of signalen correct worden verstuurd. Je wordt op tijd op de hoogte gehouden dat er een lage batterij is of een zwak signaal. Je hebt beperkte kosten, het is flexibel om mee te nemen en te verplaatsen en eenvoudig uit te breiden.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie