Wil jij graag een verandering in jouw interieur aanbrengen? Ben je toe aan nieuwe meubels of wil je de zit- en eethoek graag veranderen van locatie? Allemaal leuk en aardig, maar het veranderen van je woonkamer is helaas niet gratis… Gelukkig leeft Nederland voor een groot deel op uitverkoop en outlets; kan je alsnog voor een gereduceerde prijs je slag slaan. Maar wat als je liever helemaal geen geld uitgeeft aan nieuwe meubels (of bijna niks dan…)? Tweedehands shoppen is jouw oplossing! En nee, dat hoeft niet ten koste te gaan van de uitstraling van jouw interieur, want wist je dat je een heleboel tweedehands meubels hartstikke goed kan opknappen? Lees snel met ons hoe je sommige van jouw toekomstige tweedehandse parels het best kan opknappen!

Hip, hot and happening

Wil je jouw fauteuils, banken of stoelen een nieuw leven inblazen? Of heb je een stel potentiële meubels op Marktplaats gezien maar weet je niet zeker of het patroontje helemaal bij jouw behang past? Wij hebben jouw oplossing! Laat de stoelen opnieuw bekleden met jouw favoriete bekleding. Het laten bekleden van een meubelstuk kan je gemakkelijk laten doen en je hebt ongelimiteerd keuze in de uitstraling waar je voor kiest; sounds tempting right?

Wist je dat het laten opknappen van je eigen meubilair door dit opnieuw te laten bekleden sowieso een trend is at the moment?

Likje verf hier, likje lak daar

Zie jij een tafel online staan waarvan je denkt: ‘’yes that’s it!’’, maar houden de krassen en strepen op de tafel je toch tegen om deze daadwerkelijk aan te schaffen? Of heb je een te gek kastje, bureautje of schoenenkastje zien staan maar weet je niet zeker of deze qua kleur matcht bij wat er nu in je huis staat? Let’s go; schoenen aan en naar de eerste de beste doe het zelf zaak; haal een goede pot verf, een lekkere lak en aan de slag ermee! Laat die kras op dat tafelblad, of de vreemde kleur van het houten kastje je alsjeblieft niet tegen te houden binnen no time een gloednieuw meubelstuk in je kamer te hebben staan!

Rockin’ vintage

Probeer tussen het neuzen en snuffelen naar tweedehands meubelstukken wel goed te blijven opletten; sommige meubelstukken zijn ook zonder opknappen échte parels en zou je het liefst vintage in je woning hebben staan dan dat je deze opknapt. Probeer zeker de moeite te nemen om de schoonheid van de meubels in te zien voordat je er mee aan de haal gaat!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie