Er zijn een heleboel verschillende ruimtes in huis, zelfs wanneer je huis maar weinig kamers bevat. Maar er zijn sowieso een aantal dingen aanwezig. Zo kan je ervan uitgaan dat er een keuken is, een slaapdeel en een badkamer. In deze blog vertel ik je hoe je die laatste kan upgraden. Zo wordt je huis nog meer een paleis. Lees je mee?

Van verwarmde tegels

Allereerst de praktische extra’s. We gaan nu weer de koude maanden in en in een ruimte met tegels is dat maar al te voelbaar. Toch kan je er wat aan doen. Het hoeft namelijk niet koud te zijn aan je voeten in de badkamer. Met vloerverwarming is dat probleem verholpen en je hebt ook nog eens geen lelijke radiatoren meer in de kamer. Win-win dus! Plan je een renovatie? Overweeg deze upgrade dan zeker.

Tot een verwarmde spiegel

Je kan ook je spiegel verwarmen. Zeker in grote huishoudens waar men s’ochtends staat te dringen voor de badkamer is dit ideaal. Een verwarmde spiegel beslaat namelijk niet. Wanneer jij je wilt opmaken terwijl je man onder de douche staat, kan dit gewoon. Heel handig en je hebt ook nooit meer zeiknatte spiegels.

Mooi én goede kwaliteit

Uiteraard is het belangrijk dat de basis in de badkamer goed zit. Goedwerkend spul is noodzakelijk maar niet vanzelfsprekend. Ga voor een mooie badkamerkraan maar ook eentje van kwaliteit. Dit geldt trouwens voor alle meubels, ook voor het wastafelmeubel. Kies dus niet alleen mooie spullen uit, kijk ook naar de bouw kwaliteit hiervan. Je wilt immers niet ieder jaar de spullen moeten vervangen.

Kies voor iets extra’s

Met een renovatie in zicht wil je wellicht iets nieuws toevoegen aan je badkamer iets leuks of moois. Misschien gaan jullie zelfs wel voor iets als een bad of een ingebouwde sauna. Dat zijn nog eens cadeaus aan jezelf! Heerlijk! En zeker iets om te overwegen als je de ruimte hebt.

Vergeet de decoratie niet

En als laatste is een badkamer pas compleet wanneer deze ook een beetje is ingericht en aangekleed. Zo wordt de kamer gezellig en dat is toch wel het minste dat je kan vragen van een kamer waarin we onszelf zo kwetsbaar opstellen en onszelf verzorgen. Door hier en daar wat decoratieve accenten toe te voegen, komt de badkamer meer tot leven en krijgt de boel sfeer. Anders is het maar een holle kamer met tegels en een paar kranen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie