Je partner verrassen met een cadeau kan het hele jaar door, maar als er een dag is waarop je absoluut niet met lege handen naar huis kan komen, dan is het wel Valentijnsdag. Al is het niet altijd gemakkelijk om een leuk cadeautje uit te kiezen. Je wil natuurlijk een cadeautje geven waar je partner blij mee is en waar deze ook echt gebruik van zal maken. Als jij op zoek bent naar het perfecte valentijnsgeschenk voor je partner, maar nog niet weet welke richting je uit wil, lees dan zeker verder om je te laten inspireren!

Chocolade en een flesje drank

Wie Valentijnsdag zegt, zegt waarschijnlijk ook chocolade. Het klassieke valentijnscadeau bij uitstek is en blijft natuurlijk een doosje met de favoriete chocolade of pralines van je partner. De kans dat je hiermee de mist ingaat, is zeer klein. Als je je partner toch net wat meer wil geven dan enkel een doosje chocolade, kan je er ook altijd een lekkere dessertwijn bij geven, zoals een Port. Extra tip: als jij degene bent die thuis niet vaak kookt, kook dan op Valentijnsdag het favoriete gerecht van je partner, dit zal zeker geapprecieerd worden! 

Juwelen

Een ander succesvol cadeau is een leuk accessoire. Het fijne aan dit cadeau is dat telkens je partner dit juweel draagt, deze ook meteen aan jou zal denken. De keuzes zijn trouwens oneindig: zo kan je kiezen voor een armband, ketting, horloge, ring, oorbellen, … en kan de stijl ervan variëren van heel sober tot zeer opvallend. Vind je het moeilijk om de juiste stijl te kiezen? Weet dan dat je met een sober juweel zonder al te veel tierlantijntjes altijd op veilig speelt. Ook kan je stiekem zonder dat je partner het doorheeft eens een kijkje nemen in diens juwelenbox. Zo zie je gelijk welke juwelen en welke stijl je partner verkiest. 

Love coupons

Als je graag iets creatievers wil geven, dan zijn love coupons het ideale geschenk voor jou om aan je partner te geven. Love coupons zijn coupons voor leuke activiteiten en andere fijne dingen die je aan je partner geeft en die deze bij jou kan ‘inleveren’. Zo kan je bijvoorbeeld een coupon geven om samen te gaan picknicken, en je partner kan deze dan ‘inleveren’ op een moment naar keuze. Je kan de coupons helemaal zelf in elkaar knutselen, of je kan ook op het internet een leuk sjabloon downloaden en afdrukken zodat jij enkel nog de activiteiten er moet op plaatsen.

Weekendje weg

Ten slotte kan je ook een beleving cadeau geven in plaats van iets materieels, dit in de vorm van een weekendje weg in het binnen- of buitenland. Je zal ongetwijfeld wel weten welke bestemmingen er nog op de travel bucket list van je partner staan, waaruit je er dan eentje kan kiezen. Op het einde van de trip kunnen jullie dan, terwijl jullie van de zonsondergang genieten met een flesje Nero d’Avola, terugblikken op de nieuwe herinneringen die jullie het afgelopen weekend hebben gecreëerd.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie